Help! Faalangst!

Gevoel dat het allemaal te veel wordt?

Je blokkeert zodra de toets voor je neus ligt. Alleen de gedachte al dat je over een poos een tentamen of examen hebt zorgt dat je dichtslaat.

Wij kunnen samen kijken waar die faalangst vandaan komt en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Daarbij kunnen natuurlijke middelen je helpen om in de aanloop naar en tijdens het examen wat rustiger te blijven en je aandacht erbij te houden.

Bel, app of mail voor een afspraak 06-5104 3311 / info@praktijkdewittekater.nl

Er lijken nu overal dreigingen vandaan te komen. Op het nieuws hoor je de hele tijd over klimaatcrisis, woningnood crisis, asielcrisis, oorlogsdreiging etc. De wereld voelt daardoor soms onveilig. Als je het gevoel hebt dat het allemaal teveel wordt, dan is het goed om daarover te praten. Soms kan een wandeling in de natuur al letterlijk wat meer lucht geven. Ook natuurlijke middelen, kruiden en oliën bijv. kunnen je helpen om het wat “lichter” te maken, draagbaarder. Blijf er niet alleen mee lopen.

Wil je kijken wat voor jou mogelijk is, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsconsult. 06-5104 3311 of mail info@praktijkdewittekater.nl